اسپیلت چیست؟ تفاوت کولر گازی و اسپلیت چیست؟ اسپیلت چیست؟ تفاوت کولر گازی و اسپلیت چیست؟

 

 

 

 

 

کولرهای گازی با اسپیلت‌ها متفاوت هستند؛ خنک‌کننده‌های گازی در فصل زمستان برای گرم کردن فضا نیز استفاده می‌شوند؛ درمقابل اسپیلت‌ها فقط برای تولید هوای سرد کاربرد دارند. این مورد فقط یکی از تفاوت‌های کولر گازی با این نوع سیستم سرمایشی است؛ برای آشنایی بیشتر و دانستن اینکه «اسپیلت چیست؟» و تفاوت‌های آن با کولر گازی، چند دقیقه از وقتتان به مطالعه این مطلب اختصاص دهید.

اسپیلت؛ سیستمی برای تهویه هوا با تبدیل مایع به هوای سرد

اسپیلت‌ها جدیدترین نسل سیستم‌های تهویه‌کننده هوا، ساخته‌شده از دو تکه اصلی هستند که یکی از بخش‌ها در پشت بام و دیگری در داخل اتاق قرار می‌گیرد. استفاده از اسپیلت‌ها با سیستم کنترل از راه دور انجام می‌شود و قابلیت تنظیم دما ندارند؛ بنابراین با کنترل دما از هدر دادن انرژی با خنک کردن بیش از حد محیط جلوگیری می‌شود. توجه به توان مصرفی کولرها هنگام خرید کولر گازی و اسپیلت از مصرف بی‌رویه انرژی پیشگیری می‌کند.

دستگاه اسپیلت قابلیت برقراری تهویه مطبوع در مدت زمانی کوتاه را دارد. این دستگاه از یک بخارکننده ساخته شده است تا با تبدیل مایع به هوای سرد، دمای اتاق را کاهش دهد و به‌طور همزمان هوا را تصفیه کند. اسپیلت‌های ایستاده، دیواری، سقفی‌زمینی و داکت از انواع این دستگاه هستند که به شکل‌های متنوعی در اتاق نصب می‌شوند.

پاکسازی و تنظیم دمای هوا؛ دو ویژگی مهم اسپیلت

همانطور که در بخش قبل گفتیم، اسپیلت از دو یونیت در فضاهای جدا از هم ساخته شده است که با یک لوله به یکدیگر متصل می‌شوند. این لوله برای ایجاد امکان رفت‌وبرگشت هوا تعبیه شده‌ است؛ هوای بیرون ابتدا وارد کمپرسور خارج از فضای اتاق شده و بعد تبدیل به مایع می‌شود. در مرحله بعد مایع با استفاده از دستگاه بخارکننده به هوای خنک تبدیل خواهد شد و به فضای داخل اتاق انتقال می‌یابد.

برای مکان‌هایی که امکان نصب پنل ندارند از خنک‌کننده‌های ایستاده مثل اسپیلت و کولر گازی استفاده می‌شود. توان مصرفی و قابلیت پرتاب هوای سرد دو ویژگی تعیین‌کننده در قیمت کولر گازی ایستاده و اسپیلت به شمار می‌روند.

عملکرد ۵ مدل اسپیلت؛ تنوع در محل نصب و کارکرد

عملکرد کلی اسپیلت‌ها با استفاده از دو یونیت و کمپرسور ایجاد هوای سرد انجام می‌شود؛ در ادامه نکاتی از نحوه عملکرد انواع اسپیلت را به شما معرفی خواهیم کرد.

  • در اسپیلت‌های دیواری بیشترین جریان هوای سرد با کمترین مقدار انرژی مصرفی تولید می‌شود. این نوع کولر در فضاهای کوچک مثل سالن پذیرایی و اتاق خواب بیشترین کاربرد را به خود اختصاص می‌دهند.

  • داکت اسپیلت تفاوتی با نوع دیواری آن ندارد. یونیت داخلی داکت در دیوار کاذب یا سقف برای فضاهایی با محیط کم استفاده می‌شود.

  • اسپلیت ایستاده سازوکاری شبیه به انواع دیگر این دستگاه دارد. این نوع اسپیلت به دلیل فن بزرگ‌تر و قدرت پرتاب باد بیشتر برای فضاهای بزرگ مثل مسجد، کتابخانه و سالن‌های همایش کاربرد دارد. علاوه‌بر اسپیلت‌های ایستاده، کولرهای گازی پرتابل نیز قدرت سرد کردن اتاق‌های طویل را دارند.

  • اسپیلت سقفی زمینی و دیواری فقط در مکان و نحوه نصب با انواع دیگر کولرها تفاوت دارند.

  • اسپیلت کاستی در سقف برای پرتاب چهار جهته هوای تهویه‌شده نصب می‌شود؛ کارکردهای متعدد این نوع اسپیلت باعث بهبود و کاهش دما می‌شود.

نصب اسپیلت‌ها باتوجه‌به متراژ اتاق، نحوه نصب و قدرت تهویه دستگاه انجام می‌شود. با در نظر داشتن قدرت پرتاب باد سیستم‌های خنک‌کننده، خرید کولر گازی پرتابل تصمیم مناسبی برای تهویه هوای فضاهای کوچک به شمار می‌رود. به‌نسبت اسپیلت‌های پنجره‌ای و ایستاده، کولر گازی پرتابل قیمت مناسب‌تری دارد. برای استعلام قیمت انواع اسپیلت و کولر گازی می‌توانید با فروشگاه نماتهویه  تماس بگیرید یا به سایت  azma20این فروشگاه مراجعه کنید.

 

 

اسپیلت چیست؟ تفاوت کولر گازی و اسپلیت چیست؟

بررسی ۳ تفاوت کولر گازی و اسپیلت برای خرید آگاهانه

بسیاری از افراد به اشتباه کولر گازی و اسپیلت را یکسان می‌دانند. در این بخش با معرفی ۳ تفاوت کولر گازی و اسپلیت به توضیح تفاوت عملکرد این دو وسیله سرمایشی می‌پردازیم.

۱. ایجاد سروصدا؛ یکی از معایب کولرهای گازی

اگرچه کولرهای گازی نسبت به دستگاه‌های آبی سرمایشی سروصدای کمتری دارند؛ بااین‌حال آلودگی صوتی بیشتری نسبت به اسپیلت‌ها ایجاد می‌کنند. کولرهای اسپیلت بدون ایجاد هر گونه صدایی بهترین تهویه اتاق را از طریق کاهش دما انجام می‌دهند؛ بنابراین ایجاد سروصدا اولین تفاوت اسپلیت و کولر گازی به شمار می‌رود.

۲. قابلیت گرم کردن هوا؛ ویژگی مهم در کولر گازی

کولر گازی علاه‌بر سرد کردن هوا، به‌عنوان وسیله گرمایشی نیز کاربرد دارد. در مقابل اسپیلت‌ها فقط برای کاهش دمای هوا استفاده می‌شوند. به همین دلیل بسیاری از افراد خرید کولر گازی را برای استفاده دومنظوره گرمایش و سرمایش محیط، نسبت به اسپیلت ترجیح می‌دهند. البته در انواع مدل‌های کولر گازی امکان تنظیم دما وجود ندارد؛ درحالی‌که اسپیلت‌ها با کنترل تنظیم می‌شوند.

اسپیلت چیست؟ تفاوت کولر گازی و اسپلیت چیست؟

۳. هزینه نصب و خرید بیشتر؛ یکی از معایب اسپیلت نسبت به کولر گازی

بیشترین هزینه هنگام استفاده از اسپیلت چیست؟ این وسیله سرمایشی نیاز به لوله‌کشی برای اتصال دو یونیت مجزای خود دارد؛ هر چه فاصله اتاق و فضای بیرونی مثل بام و تراس بیشتر باشد، هزینه بالاتری برای نصب پرداخت می‌شود. به همین دلیل هزینه خرید اسپیلت‌ها نسبت به کولرهای گازی کمی بیشتر است. بااین‌حال مزیت‌های اسپیلت باعث افزایش محبوبیت این وسیله سرمایشی و محبوبیت آن می‌شود.

 

 

سایت آزما  با دو مجموعه  فروشگاه نماتهویه  و  پالیز  آماده پاسخگویی و عرضه کالا است.

با ما تماس بگیرید   05433212178 _ 09122076010